Saamelaiskäräjät hakee kokkia määräaikaiseen työsuhteeseen

Saamelaiskulttuurikeskus Sajoksen ravintola Čaiju.

Inarin kirkonkylään Juutuanjoen rannalle rakennettu saamelaiskulttuurikeskus Sajos on Suomen saamelaisten hallinnon ja kulttuurin keskus. Sajos on monikulttuurisuuden kohtaamispaikka – tapahtumatalo, kongressikeskus ja kokouspaikka.

Etsimme Sajoksen kahvila-ravintola Čaijuun yrittäjähenkistä, oma-aloitteista, positiivista, joustavaa sekä hyvät vuorovaikutustaidot ja stressinsietokyvyn omaavaa ammattitaitoista kokkia määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden loppuun saakka. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Saamelaiskäräjät tulee tämän määräaikaisen työsuhteen aikana julistamaan haettavaksi kokin toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, joten tehtävästä kiinnostuneelle tämä on hyvä tilaisuus tutustua kahvila-ravintola Čaijun kokin toimenkuvaan sekä toimialaan.

Monipuolisiin työtehtäviin sisältyy päivittäisen lounaan suunnittelu ja valmistaminen, kokoustarjoiluiden suunnittelu ja toteutus yhdessä ravintolatyöntekijän kanssa, tukkutilaukset sekä keittiötilojen ja -välineiden puhtaanapito, asiakaspalvelu ja muut ravintolan yleiset työtehtävät.

Hakijoilta toivomme tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa, riittävää työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä hygienia- ja alkoholipassia. Työssä tarvitaan päivittäin saamea, suomea ja englantia. Työaika on pääosin arkisin 8–16 (36,15 h/viikko).

Kelpoisuusehtona on tehtävän edellyttämä soveltuva koulutus ja saamen kielen taito (asetus 1727/95). Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää saamelaiskulttuurin tuntemusta.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen työtehtävän sekä mukavan tiimin tueksesi. Ravintolatyöntekijän palkkaus määräytyy Saamelaiskäräjien palkkausjärjestelmän vaativuustason VI/II mukaisesti (2017,90 e/kk). Peruspalkan lisäksi työstä maksetaan 24 %:n saamelaisalueen lisä ja työkokemuksen mukaan määräytyvät kokemuslisät.

Lisätietoa työstä antaa markkinointipäällikkö Katariina Guttorm 010 839 3109.

Hakemukset toimitettava liitteineen osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?86eff48c 7.9.2022 mennessä.

Lisätietoja Sajoksesta ja Saamelaiskäräjistä nettisivuilta www.sajos.fi ja www.samediggi.fi

Inarissa 24.8.2022
Saamelaiskäräjät


Jaa sivu eteenpäin

Muita uutisia