Tervetuloa saamelaisen psykososiaalisen yksikön avajaisiin 16.6.2022 

Saamelainen psykososiaalisen tuen yksikkö järjestää avajaistilaisuuden Saamelaiskulttuurikeskus Sajoksessa Inarissa torstaina 16. kesäkuuta 2022 klo 16.00-20.00.  Juhlaohjelma sisältää tervehdyksiä, yksikön toiminnan esittelyä sekä musiikkiesityksiä. Juhlassa on kahvitarjoilu. Tilaisuus streamataan, linkki tulee saamelaisen psykososiaalisen tuen yksikön some-sivuille.

Saamelainen psykososiaalisen tuen yksikkö on perustettu tukemaan saamelaisten ja Suomen valtion välistä totuus- ja sovintokomissiotyötä. Yksikkö tarjoaa maksuttomia saamelaiskulttuurin mukaisia ja saamenkielisiä psykososiaalisen tuen palveluita matalla kynnyksellä – neuvoa, tukea ja kriisityötä omalla äidinkielellä (pohjoissaame, inarinsaame, koltansaame ja suomi). Yksikkö tarjoaa apua kaikille Suomessa asuville saamelaisille, riippumatta siitä osallistuuko saamelaisten totuus- ja sovintokomission kuulemisiin.

Valtakunnallisen palvelupuhelimen numero on 040 663 8882 (arkena klo 8-16), ja se on tarkoitettu kaikille Suomessa asuville saamelaisille.

Seuraa yksikön toimintaa Facebookissa (saamelaisten psykososiaalisen tuen yksikkö) ja Instagramissa (saamelainen_psykosos_tuki).


Jaa sivu eteenpäin

Muita uutisia