Näin tilaat oppimateriaaleja

Saamelaiskäräjät tuottaa ja rahoittaa saamenkielisiä oppimateriaaleja esi- ja perusopetuksen, lukioiden, ammatillisen ja aikuiskoulutuksen tarpeisiin. Lisätietoja antaa Saamelaiskäräjien koulutus- ja oppimateriaalitoimisto Inarissa.

Näin tilaat oppimateriaaleja

Tervetuloa tilaamaan Saamelaiskäräjien oppimateriaaleja! Kerää haluamasi kirjat ostoskoriin ja lähetä tilaus koulutus- ja oppimateriaalitoimistoon. Tilauksen saavuttua toimitamme sinulle laskun, joka sisältää postikulut tilauksen painon mukaan. Tilaus toimitetaan, kun lasku on maksettu.

Kouluille

Saamelaiskäräjät jakaa valmistamansa saamenkielisen oppimateriaalin ilmaiseksi Suomen peruskouluille, toisen asteen oppilaitoksille ja saamenkielisille varhaiskasvatusyksiköille. Oppikirjat toimitetaan joko postitse tai ne voi noutaa Sajoksen infosta tilauskuittia vastaan. Kouluilta peritään postikulut.

Huom. toimitusajat! Syksyn oppikirjat suositellaan tilattavaksi jo keväällä ennen koulujen päättymistä, jotta kirjat ehtivät ajoissa lukukauden alkuun.

Yksityiset henkilöt

Myös yksityiset henkilöt voivat tilata Saamelaiskäräjien oppimateriaaleja. Huom. laskuun lisätään postikulut tilauksen painon mukaan. Tilaus toimitetaan, kun lasku on maksettu.

Ulkomaan tilaukset

Ulkomaan tilauksissa lasku pyydetään maksamaan etukäteen, jonka jälkeen kirjalähetys tehdään.

Digitaalinen materiaali

Kun tilaat digitaalisia oppimateriaaleja, sinun tulee liittää tilaukseesi koulun nimi, materiaalia käyttävien oppilaiden lukumäärä sekä opettajan nimi ja sähköpostiosoite. Koulutus- ja oppimateriaalitoimisto lähettää opettajan sähköpostiin opettajan ja oppilaiden kirjautumistunnukset. Suomen kouluille digitaaliset oppimateriaalit ovat ilmaisia.

Avoimet digimateriaalit

Kaikille avoimiin digitaalisiin materiaaleihin pääsee suoraan nettilinkin kautta, eikä niitä tarvitse erikseen tilata.

Löydät myös opetuksen avuksi materiaaleja Oktavuohta -sivustolta.