Eelljaž digikirjat ja -harjoituskirja

Esther Berelowitsch, 2022

Tämä on maksuton digituote, jota voit katsella ja kuunnella Saamelaiskäräjien oppimateriaaliportaalista. Siirry tuotteisiin alla olevista painikkeista.

Eelljaž digikirja

Eelljaž tavutettu digikirja

Eelljaž digiharjoituskirja

Tuotekuvaus

Digikirjojen sarja, jolla opitaan koltansaamen tavallisia kielen sanoja, kuten vaatteita, värejä, kulkemisverbejä sekä ruokia. Kirjoista on valmistettu kaksi versiota, tavutettu ja ilman tavuja, sekä harjoituskirja. Harjoitukset tehdään yhdessä opettajan tai vanhempien kanssa.

Sarjaan kuuluvat Puäj da Lâpp (Paju ja Luppo) lukukirja, tavutettu lukukirja ja harjoituskirja, Siõm (Siemen) lukukirja, tavutettu lukukirja ja harjoituskirja, Eelljaž (Elias) lukukirja, tavutettu lukukirja ja harjoituskirja.

Kirjojen tekstit ja kuvat on tehnyt Esther Berelowitsch. Hän on myös toteuttanut  ääniraitojen tallennuksen ja editoinnin. Lukijoina ovat Raija Lehtola ja Tiina Sanila-Aikio. Työryhmään ovat kuuluneet myös Maria Porsanger, Raija Lehtola, Tiina Sanila-Aikio, Anna-Katariina Feodoroff ja Petra Kuuva.

1. julkaisu.

OppimateriaalitDigituotteetMaksuttomat digituotteetKoltansaamenkielisetAlakouluEsi- ja alkuopetusSaame toisena kielenäSaame äidinkielenä
  • Julkaisuvuosi 2022
  • Esther Berelowitsch

Liittyvät tuotteet

Saman kategorian tuotteita

Tutustu myös näihin