Saamelaiskäräjien vuoden viimeinen täyskokous pidetään 17.12.

Saamelaiskäräjät kokoontuu vuoden viimeiseen täyskokoukseen perjantaina 17.12.2021 klo 9.00. Kokous pidetään hybridikokouksena ja yleisö voi seurata kokousta Zoom webinaarin kautta. Sajoksen parlamenttisaliin ei oteta yleisöä paikalle.

Kokouksessa käsiteltäviä asioita ovat Saamelaiskäräjien toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2022, nuorisoneuvoston jäsenten ja varajäsenten nimeäminen toimikaudeksi 2022-2023 sekä puheenjohtajien ja Saamelaiskäräjiä edustaneiden jäsenten katsaus.

Esityslista liitteineen löytyy Saamelaiskäräjien dokumenttipankista.

Näin pääset seuraamaan kokousta

Kokousta pääset seuraamaan Zoom webinaarin kautta. Et tarvitse erillistä Zoom-sovellusta, vaan voit seurata kokousta selaimesi kautta. Voit kuitenkin halutessasi ladata sovelluksen Zoomin sivuilta. Täältä löydät ohjeet Zoomin lataamiseksi.

Kun liityt kokoukseen:

  • Zoom-sovellus: Kun olet ladannut Zoom-sovelluksen puhelimelle tai tietokoneelle, linkkiä klikatessa avautuu nettisivu, joka kysyy osallistujalta luvan avata linkki Zoom-ohjelmassa. Hyväksy linkin avaaminen sovelluksessa.
  • Zoom selaimen kautta: Kun klikkaat kokouksen linkkiä, ohjaa tietokone oletusselaimesi avaamaan uuden välilehden tai ikkunan. Tästä näkymästä pitää klikata Join from my browser, jonka jälkeen Zoom kysyy nimeäsi.

Kokouksen aikana:

  • Tulkkauksen voit valita Interpretation painikkeesta. Kokous tulkataan pohjoissaameksi, inarinsaameksi, koltansaameksi ja suomeksi.
  • Klikkaa Interpretation valikosta Mute Original Audio kun kuuntelet tulkkausta. Se estää alkuperäisen äänen sotkemasta tulkkausta.
  • Jos haluat kuunnella kokouksessa käytettävää kieltä, niin avaa Interpretation valikko ja valitse Off.

Lisätietoja:

Tuomas Aslak Juuso
Puheenjohtaja
040 687 3394
tuomas.juuso@samediggi.fi

Pia Ruotsala-Kangasniemi
Hallintopäällikkö
040 726 2688
pia.ruotsala@samediggi.fi

Etäyhteyteen liittyvissä asioissa:

Johanna Alatorvinen
Viestintäsihteeri
040 663 4493
johanna.alatorvinen@samediggi.fi

Pasi Aikio
Järjestelmäasiantuntija
040 581 2102
pasi.aikio@samediggi.fi


Jaa sivu eteenpäin

Muita uutisia