Inarinsaamen taivutusoppi

Petter Morottaja ja Marja-Liisa Olthuis, 2023
20,00 
alv. 0%

Toimitettavissa heti varastosta (171 kpl)

Tuote on saatavilla myös digitaalisena katseluversiona, jota voit käyttää maksutta Saamelaiskäräjien oppimateriaalialustalta. Siirry alustalle alla olevasta painikkeesta.

Inarinsaamen taivutusoppi digikirja

Tuotekuvaus

Kirja kuvaa inarinsaamen taivutusmuotojen muodostamista systemaattisesti mutta mahdollisimman helppolukuisesti, havainnollisesti ja lähestyttävästi.

Kirjassa kuvataan inarinsaamen äänteet ja ääntämisohjeet, säännönmukaiset äänteenmuutokset ja taivutusmuotojen muodostamissäännöt. Mukana on paljon esimerkkejä sääntöjen havainnollistamiseksi. Lisäksi kirjassa esitellään taipumattomat sanaluokat ja yleisimmät niihin kuuluvat sanat. Taivutusoppia seuraa lyhyt kappale inarinsaamen lauseopillisista piirteistä.

Kirja sopii inarinsaamen kieliopintojen tueksi ja oppimateriaaliksi sekä lähdemateriaaliksi kaikille kielen parissa työskenteleville, esimerkiksi opettajille, toimittajille ja tutkijoille.

2. painos. ISBN 978-952-441-459-3.

OppimateriaalitPainotuotteetDigituotteetMaksuttomat digituotteetInarinsaamenkielisetYläkouluToinen asteSaame toisena kielenäSanakirjat ja kielioppikirjat
  • Julkaisuvuosi 2023
  • Petter Morottaja ja Marja-Liisa Olthuis

Saman kategorian tuotteita

Tutustu myös näihin