Polkuja medialukutaitoon ja ohjelmointi­osaamiseen

Kansallinen audiovisuaalinen instituutti, 2023
Tuotetiedustelut

Tämä tuote on saatavilla ainoastaan kouluille yhteydenoton kautta, tuotteesta ei ole myyntijakelua. Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä tuotteen saatavuudesta.

Tuotekuvaus

Polkuja medialukutaitoon ja Polkuja ohjelmointiosaamiseen -oppaiden avulla voit edistää lasten ja nuorten mediataitoja varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa, vuosiluokilla 1-6 ja vuosiluokilla 7-9 varhaiskasvatussuunnitelman ja esi- ja perusopetuksen opetussuunnitelmien perusteiden mukaisesti. Oppaista on tuotettu koltan-, inarin- ja pohjoissaamenkieliset tiivistelmät.

Opettajille suunnatut oppaat sisältävät Uudet lukutaidot -kehittämisohjelmassa julkaistut medialukutaidon osaamisen kuvaukset ja ikäryhmille soveltuvia käytännön esimerkkejä. Medialukutaidon oppaissa esimerkit tukevat niin median tulkinnan ja arvioinnin kuin median tuottamisen taitoja sekä taitoja toimia mediaympäristöissä. Ohjelmointiosaamisen oppaissa esimerkit kehittävät ohjelmoinnillisen ajattelua, tutkivan ja luovan työskentelyn taitoja sekä ohjelmoitujen ympäristöjen ymmärtämistä ja valmiutta toimia niissä.

Painike mediataitokoulu.fi -sivulle:

Polkuja medialukutaitoon ja ohjelmointiosaamiseen

OppimateriaalitPainotuotteetInarinsaamenkielisetKoltansaamenkielisetPohjoissaamenkielisetVarhaiskasvatusAlakouluYläkouluOpettajan materiaalitVarhaiskasvatusEsi- ja alkuopetusMuut
  • Julkaisuvuosi 2023
  • Kansallinen audiovisuaalinen instituutti

Saman kategorian tuotteita

Tutustu myös näihin