Hygieniijapássa-verkkomateriaali

Terttu Sukuvaara, 2015
20,00 
alv. 0%

Toimitettavissa heti varastosta

Tuotekuvaus

Voit opiskella hygieniapassin suorittamista varten tarvittavat tiedot tämän pohjoissaamenkielisen verkkomateriaalin avulla. Opiskeltuasi verkkomateriaalin voit ottaa yhteyttä Saamelaisalueen koulutuskeskukseen Inariin ja pyytää mahdollisuuutta suorittaa hygieniapassitestin pohjoissaamen kielellä. Sinun tulee etukäteen ilmoittaa, että haluat suorittaa testin saamen kielellä, jotta SAKK ehtii järjestää testin kääntämisen saamen kielelle.

Kun tilaat kurssin lisäämälle sen ostoskoriin, laita lisätietojaosaan omat yhteystietosi (nimi, sähköposti, puhelinnumero) käyttäjätunnusten tekemistä varten. Lisätietoja hygieniapassin suorittamisesta ja kokeista saat Saamelaisalueen koulutuskeskuksesta: Jyrki Jumisko (jyrki.jumisko@sogsakk.fi), puh. 040 723 7260.

Hygieniijapássa -materiaalia voi käyttää myös oppimateriaalina esimerkiksi terveystiedon opetuksessa. Hygieniapassin suorittamista vaaditaan monissa tehtävissä, joissa joudutaan työskentelemään elintarvikkeiden parissa. Lisätietoa hygieniapassin suorittamisesta löydät suomen kielellä Ruokaviraston sivuilta.

Pohjoissaameksi sivujen sisällöt on kääntänyt Outi Länsman.

OppimateriaalitDigituotteetPohjoissaamenkielisetToinen asteTerveystietoLuonto ja ympäristöMatkailuRavintola ja cateringSosiaali- ja terveysMuut
  • Julkaisuvuosi 2015
  • Terttu Sukuvaara

Saman kategorian tuotteita

Tutustu myös näihin