Ilmoittautuminen saamen kielten etäopetukseen avautui – etäopetuksen infotilaisuudet Rovaniemellä ja Oulussa

Ilmoittautuminen saamen kielten etäopetuksen lukuvuodelle 2020–2021 on auki. Ilmoittautuminen opetukseen tehdään joko sähköisellä tai tulostettavalla lomakkeella. Ilmoittautumisen voi tehdä koulutuksen järjestäjä, rehtori tai huoltaja. Ilmoittautumisohjeet ja -lomakkeet löytyvät etäopetushankkeen verkkosivuilta. Opetukseen ilmoittaudutaan 15.3.2020 mennessä.

Etäopetushanke tarjoaa saamen kielen (inarin-, koltan- tai pohjoissaamen) perusopetusta tai lukiokoulutusta täydentävää saamen kielen opetusta 2 vt, ja opetus koskee oppilaita ja opiskelijoita saamelaisten kotiseutualueen kuntien ulkopuolella.

Saamen kielten etäopetuksen pilottihanke järjestää huoltajille etäopetuksen infotilaisuudet Rovaniemellä 18.2. ja Oulussa 10.3. Infotilaisuuksien tarkoituksena on jakaa tietoa etäopetushankkeesta ja saamen kielen etäopetuksesta. Tilaisuus on tarkoitettu sekä hankkeessa opiskelevien että opetuksesta kiinnostuneiden uusien oppilaiden huoltajille. Tilaisuuksista tiedotetaan tarkemmin etäopetushankkeen verkkosivuilla ja Facebook-sivulla.

 

Yhteyshenkilöt

Projektipäällikkö Hanna Helander, hanna.helander(at)edu.utsjoki.fi, 040 7012 094

Hankekoordinaattori Arla Magga, arla.magga(at)samediggi.fi, 040 1985 033


Jaa sivu eteenpäin

Muita uutisia